VÅR HISTORIA OCH VÅR FILOSOFI

DETTA ÄR SPOT

SPOT öppnade år 1995. Vi var den första restaurangen i Malmö som gräddade äkta italienska vedugnsbakade pizzor i stenugn.

Vår ambition är att inte endast att servera äkta italiensk mat, utan även skapa en behaglig mötesplats mitt i Malmös absoluta centrum.

Vi på SPOT lägger stor vikt och stolthet vid vårt yrke. Oavsett om det är vår personal som serverar, eller våra köksmästare.

All vår mat är gjord på de absolut bästa råvarorna och vi använder oss inte av halvfabrikat. Allt är gjort från grunden i vår meny!

När vi går till SPOT för att jobba, är det inte endast ett jobb vi går till. Det är en förlängd del av vårt liv. En livsstil helt enkelt.
Varmt välkommen till oss på SPOT!

LÄR KÄNNA VÅR

PERSONAL

Våra team är SPOTS ansiktet utåt för vår restaurang.
De gör allt från att hälsar kunderna välkomna och får dem att känna sig omhändertagna till att planerar menyn, lagar maten och noga välja ut de bästa råvarorna.
Vårt team är drivkraften bakom SPOT:s framgång och de ser till att våra kunder får en minnesvärd helhetsupplevelse.

SE VÅR PERSONAL HÄR
FÖRRÄTT, HUVUDRÄTT & EFTERRÄTT

NÅGRA AV VÅRA FAVORITER

Två av våra populära förrätter är CARPACCIO som serveras med Fint skivad oxfilé med olivolja, grillad citron, färsk basilika, kapris & parmesan, och ANTIPASTI MISTI som är en tallrik med blandade charkuterier & delikatesser.

Två av våra populära huvudrätter är PIZZA SPOT som innehåller Pomodorini, mozzarella fior di latte Bufala, pesto, crispy speck Affumicato & grillad sparris.

PASTA FRUTTI DI MARE med Färsk pasta med bläckfiskringar, blåmusslor, räkor, vongole, chili, vitlök, pomodorini, toppad med havskräfta.

Två klassiska italienska efterrätt är TIRAMISU som görs av zabaione och mascarpone som man varvar över kaffeindränkta italienska torra sockrade “kex” som suger åt sig av vätskan av kaffet men också av zabaionnen när desserten får stå och dra.
CANNOLI SICILIANI är klassiska sicilianska bakverk i form av rör fyllda med en söt och smakrik ricottablandning.

d
LÄR KÄNNA VÅR

KÖKSMÄSTARE

Vår köksmästare har jobbat hos oss i mer än 8 år och är ett av fundamenten i SPOTS verksamhet. Det är tillsammans med honom vi utvecklar nya maträtter, ser till att vi alltid håller den högsta kvalitén på våra maträtter och att de har ett genuint italienskt ursprung. 

SE VÅR MENY

Sorry, the comment form is closed at this time.