HUR VI JOBBAR OCH VEM VI ÄR

DETTA ÄR SPOT

Vi var den första restaurangen i Malmö som gräddade äkta italienska vedugnsbakade pizzor i stenugn. Våra Pizzor gör vi på äkta italienskt vis. Med våra fantastiska rätter får vi dig att längta till Italien.

Vi lägger stor solhet vid vårt yrke och allt på vår meny är gjort från och vi använder oss inte av halvfabrikat. Vi erbjuder även handplockade italienska viner samt väl valda ölsorter.

Abbe och Bekim Abazi
ett urval från vår meny.

ITALIENSK PASTA

Vår fullständiga meny finner ni på sidan meny, eller genom att klicka på knappen nedan.

CARBONARA
KR 155

Pasta med bacon, krämig gräddsås, serveras med äggula & ruccola

PASTA PESTO
KR 159

Färsk pasta med örtsås & italiensk bacon, serveras med ruccola & parmesan

PASTA BOLOGNESE
KR 155

Färsk pasta med köttfärsås (nötkött) serveras med ruccola & parmesan

VEDUGNSBAKAD LASAGNE
KR 159

Färsk lasagne (nötkött) med husets tomatsås, grillade grönsaker och mozzarella

TAGLIATELLE CON BUFALINA
KR 159

Mozzarella fior di latte, basilika i tomatsås

PASTA CON POLLO
KR 179

Färsk pasta med kycklingfilé, färsk portabellosvamp, soltorkade tomater, grädde & italienska örter

TORTELLINI
KR 189

Färska pastaknyten fyllda med ricotta & spenat, serveras med gorgonzola & färsk spenat

PASTA CON FILETTO
KR 189

Färsk pasta med strimlad fläskfilé, champinjoner, lök, gorgonzola, grädde & rödvin

TORTELLINI AL TARTUFO
KR 189

Färska pastaknyten fyllda med ricotta & spenat i sås med tryffelkräm tartufata, grädde & portabellosvamp

PASTA CON CARNE
KR 199

Färsk pasta med strimlad oxfile, färsk portabellosvamp, vitlök, grädde och tomatsås

PASTA FRUTTI DI MARE
KR 199

Färsk pasta med bläckfiskringar, blåmusslor, räkor, vongole, chili, vitlök, pomodorini, toppad med havskräfta

För mig som älskar pasta finns det inte någon mer given restaurang för mig än just SPOT. Min favorit är definitivt Pasta Con Carne!

Emma Andersson

Deras mat är lika bra varje gång. Oavsett om man tar take away eller äter hos dem.

Mikael Lärka

Jag har nog ätit på SPOT mer än 100 gånger och jag kommer nog aldrig att tröttna på deras mat. Den är AMAZING helt enkelt!

Mario Andretti
SÄKRA DIN PLATS HOS OSS

BOKA BORD

OBSERVERA! BOKNINGAR GÄLLER ENDAST NÄR VI BEKRÄFTAT DEN TILL ER VIA E-MAIL.

    LÄR KÄNNA

    VÅR KÖKSMÄSTARE

    Vår köksmästare har jobbat hos oss på SPOT i mer än 8 år. Med sitt genuina intresse för mat och speciellt Italiensk mat är han både hjärtat och pulsen i vårt kök.

    SE VÅR PERSONAL HÄR

    KÖKSMÄSTAREN REKOMMENDERAR

    CARPACCIO

    Fint skivad oxfile med olivolja, grillad citron, färsk basilika, kapris & parmesan.

    d

    VÅR KÖKSMÄSTARES REKOMMENDATIONER

    SALMONE AFFUMICATO

    Rökt lax, kaviar, ruccola & grillad citron.

    f

    VÅR KÖKSMÄSTARES REKOMMENDATIONER

    PASTA CON CARNE

    Färsk pasta med strimlad oxfile, färsk portabellosvamp, vitlök, grädde och tomatsås.

    f

    VÅR KÖKSMÄSTARES REKOMMENDATIONER

    PASTA FRUTTI DI MARE

    Färsk pasta med bläckfiskringar, blåmusslor, räkor, vongole, chili, vitlök, pomodorini, toppad med havskräfta.

    f

    VÅR KÖKSMÄSTARES REKOMMENDATIONER

    DIAVOLA

    Pizza med tomatsås, Mozzarella Burro di Bufala, stark salami, parmesan & svarta oliver.

    f

    VÅR KÖKSMÄSTARES REKOMMENDATIONER

    TIRAMISU

    Klassisk italiensk tiramisu med krämig mascarpone, savoiardikex som är söta avlånga kex och så smaksatt med konjak.

    f
    INGA HALVFABRIKAT I VÅRA MATRÄTTER

    BÄSTA KVALITÉN

    Vi använder bara färska råvaror och allt är gjort från grunden i vår meny.

    SE VÅR MENY
    a

    Sorry, the comment form is closed at this time.